Ny version av GrabCAD för jiggar & fixturer

2018-04-27

Stratasys presenterar en ny version av GrabCAD Print som ska hjälpa industrin att effektivisera produktionsflödet av jiggar och fixturer.

STRATASYS-GRABCAD-PRINT-PROTECH.jpg

GrabCAD Print är en professionell programvara från Stratasys som möjliggör ett smidigt flöde av 3D-utskriter. Nu presenteras en version av programvaran; Jigs and Fixtures for GrabCAD Print. Med programvarans nya funktioner kommer konstruktörer och ingenjörer på ett snabbare och enklare sätt kunna genomföra filförberedelse och automatisering av jiggar och fixturer.

För dig som redan har ett GrabCAD-konto finns möjlighet att ansöka om Jigs and Fixtures for GrabCAD Print.

Fördelar med den nya programmodulen

Den nya programvaran ska hjälpa industrin att effektivisera produktionsflödet för tillverkning av jiggar och fixturer. Med Jigs and Fixtures for GrabCAD Print kommer konstruktörer och ingenjörer spara tid och minska antalet iterationer under en design- och bearbetningsfasen. Programvara är enkel att använda, och hjälper användaren att maximera designfriheten som finns i FDM-tekniken.

protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter