Protech ny MakerBot återförsäljare

2014-07-23

Protech har nyligen ingått ett återförsäljaravtal med MakerBot, en globalt ledande leverantör av 3D-skrivare. Protech blir nu MakerBot’s nordiska återförsäljare av MakerBot® Replicator® 3D-skrivare och skannrar.

MakerBot-Protech-Återförsäljare.jpg

Utökningen av produktsortimentet görs dels för att kunna möta den snabbt ökande efterfrågan på marknaden samt för att MakerBot’s produkter är ett utmärkt komplement till Protech’s nuvarande produkter. Med MakerBot kommer Protech i fortsättningen kunna erbjuda 3D-skrivare till fler kundgrupper, från konsument- och skrivbordsanvändaren till de professionella användarna. Protech kommer erbjuda samtliga MakerBot produkter redan efter sommaren.

Produkter med potential

- Vi ser att MakerBot’s produkter har stor potential och kommer ta 3D-revolutionen ett steg vidare i Norden. MakerBot kommer bland annat bidra till ett ökat användande av 3D-teknologin i tillverknings- och produktionsindustrin, säger Evald Ottosson, VD för Protech. Protech är väldigt stolta över att kunna ta den nordiska marknaden till en ny nivå, avslutar Ottosson.

Utveckling av global närvaro

- MakerBot’s partnerskap med Protech är ett stort steg i utvecklingen av vår globala närvaro och för att få MakerBot 3D-skrivare och skannrar till flera länder, säger Mark Schulze, Vice President of sales, MakerBot. Protech’s passion för innovation, kreativitet och långa erfarenhet av 3D-skrivare, gör företaget till en mycket bra återförsäljare av den spännande 3D-teknologi som MakerBot erbjuder, avslutar Schulze.

Protech startar leveranserna efter sommaren, men redan nu finns det information om MakerBot’s produkter.

Säljavdelning står givetvis till förfogande för rådgivning och vägledning till vilken 3D-skrivare som passar just ditt behov.

Presskontakt:

Evald Ottosson
E-post: evald.ottosson@protech.se
Telefon: 08 - 594 70801