PolyJet 3D-skrivare till Protech

2015-10-28

Protech blir ny leverantör av PolyJet 3D-skrivare i Norden. Nu breddar Protech sitt utbud av 3D-skrivare och material med försäljning och service av PolyJet i Norden.

Objet-3D-skrivare-Protech-Stratasys.jpg

Utökar produktsortimentet

Protech blir från och med 11 januari 2016 återförsäljare av PolyJet i Norden. Därmed kommer samtliga produkter med de välkända teknologierna FDM, PolyJet & Vax/DoD från Stratasys att säljas av Protech i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Följande varumärken kommer nu levereras av Protech:

Mojo, uPrint, Dimension, Fortus, Objet, Eden, Connex, Solidscape och MakerBot.

- Vi är otroligt stolta och glada över att Stratasys gett Protech möjligheten att bli leverantör av PolyJet, säger Evald Ottosson, VD för Protech. Protech blir med denna utökning av produktutbudet en av få leverantörer i Europa som säljer samtliga Stratasys maskintyper. Det skall bli oerhört spännande att fortsätta Protech’s expansion inom området additiv tillverkning, avslutar Ottosson.

Leverantör med lång erfarenhet

Protech har levererat 3D-skrivare sedan 1993. Med över 1000 levererade professionella 3D-skrivare är Protech Nordens största leverantör av utrustning och tjänster för additiv tillverkning.

Materialförsäljning, service & support

Från och med den 11 januari 2016 kommer Protech att kunna hantera materialförsäljning, service och support till PolyJetkunder. Tveka inte att höra av Er till oss med Era frågor.

Presskontakt:

Evald Ottosson
E-post: evald.ottosson@protech.se
Telefon: 08 - 594 70801