Produktlansering: Stratasys J750

2016-04-04

Stratasys lanserar en ny PolyJet 3D-skrivare som kommer att förändra sättet vi ser på 3D-utskrifter. Stratasys J750 kombinerar material och skapar realistiska utskrifter med verklighetstrogna färger.

Stratasys-J750-Protech.jpg

Inga begränsningar med nya J750

Nu är den här. Den ultimata 3D-skrivaren Stratasys J750 som skriver ut världens mest detaljrika och realistiska 3D-utskrifter. Utskrifterna har en perfekt ytfinish och är redo att användas direkt utan att tid spenderas på efterbearbetning. Stratasys har även utvecklat en ny programvara (Polyjet Studio) till J750 som tar emot VRML-filer, filer som bland annat kan skapas i Adobe Photoshop.

-    Stratasys J750 tar produktutvecklingen till en helt ny nivå, säger Evald Ottosson på Protech. Det här är något som industridesigners bara kunnat drömma om tidigare, fortsätter Ottosson. Med Stratasys J750 finns det inte längre några begränsningar för en designer eller produktutvecklare, allt kan skrivas ut. Vi på Protech ser fram emot att kunna erbjuda denna möjlighet till den Nordiska marknaden, avslutar Ottosson.

Ladda sex material och skriv ut i fullfärg

Stratasys J750 skriver ut snabbare och kräver färre materialbyten än tidigare Polyjet 3D-skrivare. Den nyutvecklade programvaran erbjuder automatisk kartläggning av färger och material för att maximera produktiviteten, så att Stratasys J750 uppnår en låg kostnad per del. Det finns över 360 000 färger att välja mellan. I Stratasys J750 kan sex modellmaterial laddas på en gång, vilket minskar mängden spillmaterial drastiskt.

Finare lager och snabbare 3D-utskrifter

Med nya egenskaper i utskriftteknologin kan Stratasys J750 öka hastigheten och utskriftskvalitet till en häpnadsveckande nivå. Producera extremt släta ytor och fina detaljer.

Fördelar med Stratasys J750:

  • Kombinera olika materialtyper i en och samma utskrift.
  • Ladda fler material, minska mängden spillmaterial.
  • Nyutvecklad programvara som tar emot VRML-filer.
  • Spendera mindre tid på efterbearbetning av delar.
  • Mer detaljerade utskrifter med möjlighet till glansig eller matt yta.