Stratasys digitala konferens blev succé

2020-10-13

I oktober genomförde Stratasys sin första digitala konferens under två dagar. Presentationerna höll hög standard med genomtänkt och professionellt innehåll.

Konferens.jpg

Intresset för Stratasys första digitala konferens, The Additive Manufacturing Virtual Conference, visade sig stort i hela Europa. Under konferensen kunde deltagarna följa med på live demos av 3D-skrivare i Tjeckien, Belgien och England. Det visades även spännande branschinriktade presentationer, samt djupdykningar för befintliga användare av Stratasys 3D-skrivare.

Justin Cunningham - Stratasys- Det var fantastiskt att se ett så stort, genuint intresse för The Additive Manufacturing Virtual Conference, säger Justin Cunningham, Stratasys. Vi hade över 1000 registrerade deltagare som ville lyssna på Stratasys expertis och våra innovativa kunder.

Ett nytt sätt att möta kunder

Stratasys konferens visar på att affärerna fortsätter som vanligt, om än annorlunda från tidigare. Den nordiska tillverkningsindustri är livsviktig och vi behöver skapa starkare och mer konkurrenskraftiga spetsföretag, innovationer och kompetens. 

- Trots att stora delar av världen ligger under restriktioner på grund av Covid-19, visar detta på att vi fortfarande kan knyta samman, lära oss och dela kunskap om hur additiv tillverkning kan göra skillnad, säger Justin. Det visar även att Stratasys och Protech håller igång som vanligt för att möta nya kunder och ge digitala demos av 3D-skrivare.

Stärker den digitala närvaron

Protech arbetar intensivt med att stärka den digitala närvaron, både i sociala medier men även genom att utföra digitala presentationer live från sina kundcenter.

- Rent tekniskt kan det vara en utmaning att genomföra digitala presentationer och live-demos utan störningar, säger Therese Bergstrandh, marknadsansvarig på Protech. Stratasys visade att det är fullt möjligt att göra presentationer i en mycket större och avancerad utsträckning, och jag är riktigt imponerad över deras genomförande, säger Therese. Sedan är det extra roligt att vi hade så pass många deltagare med på konferensen från Norden, något som indikerar att nordiska användare är positiva till den här sortens digitala presentationer. Helt klart något våra prospect och kunder kommer se mer av i framtiden, avslutar Therese.

Missade du konferensen eller vill se något igen? Klicka på länkarna för att komma till inspelning av konferensen dag 1 och dag 2.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgHar du frågor?

Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: 08 - 564 73 391

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: 033 - 44 24 40