3D-skrivare

Brett utbud av professionella FDM och PolyJet 3D-skrivare i olika prisklasser.

En 3D-skrivare låter dig tänka snabbt, öka produktivitet och kreativitet samtidigt som kostnaderna kan hållas nere. Välj en 3D-skrivare som passar just dina behov. Protech har ett komplett utbud av 3D-skrivare från Stratasys och MakerBot.

 • 3D-skrivare från Protech

  Protech erbjuder flera olika modeller av 3D-skrivare från Stratasys och MakerBot. MakerBot's stationära 3D-skrivare passar små kreativa ytor, medan Stratasys 3D-skrivare sträcker sig till professionella användare i tillverknings- och produktionsindustrin.

  Våra teknologier

  Våra 3D-skrivare använder antingen FDM- eller PolyJet-teknik. Med FDM skriver du ut hållbara 3D-modeller i termoplaster som tål mycket tuffa miljöer. PolyJet-tekniken skriver ut med hög precision som resulterar i extremt släta modeller som ser ut och känns som den slutgiltiga produkten.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifFDM-teknologin

  FDM är en tillverkningsmetod av starka termoplaster som smälts ned och sedan bygger lager för lager. Med FDM kan man skriva ut funktionella och hållbara prototyper och fixturer.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyJet-teknologin

  PolyJet är en tillverkningsmetod för utskrift av realistiska modeller med fantastisk ytfinish. PolyJet bygger modeller med mikroskopiska droppar av fotopolymer lager på lager.

 • Vad är en 3D-skrivare?

  Med en 3D-skrivare (även kallat additiv tillverkning) kan man skapa fysiska objekt direkt från digitala filer. Kontakta oss så berättar vi hur additiv tillverkning kompletterar traditionella tekniker för att förbättra produktdesign, effektivisera tillverkning och även skapa helt nya affärsmodeller.

  3D-modellering

  För att kunna skriva ut ett tredimensionellt ­objekt behövs först en CAD-fil, som är en tredimensionell ritning av ett föremål. Denna ritning kan skapas med en mängd olika program för 3D-modellering som sedan analyseras av skrivarens program som i sin tur avgör hur föremålet ska skapas på bästa sätt enligt den teknik 3D-skrivaren använder.

  Exempel på 3D-modelleringsprogram är TopSolid’Design och PowerSHAPE.


 • Kontakta säljare

  Våra duktiga säljare står beredda att tillhandahålla information och svar på dina frågor om 3D-skrivare och additiv tillverkning. Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40

  Försäljningsansvarig 3D-skrivare
  Evald Ottosson
  evald.ottosson@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 708 01

 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden i över 20 år och är en av Nordens största återförsäljare av 3D-skrivare. Vi levererade vår första Stratasys 3D-skrivare 1994 och har sedan dess sålt tusentals 3D-skrivare runt om i Norden. Läs mer om Protech här »

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png