Välkommen till Protech

Protech är Nordens marknadsledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system.

Leverantör med 25 års erfarenhet

Protech grundades 1992 i Sverige och har sedan dess levererat över 2000 3D-skrivare och tiotusentals CAD/CAM-system i Norden. Vår personal har lång erfarenhet inom additiv tillverkning och CAD/CAM-system. Från att en produkt är levererad finns Protech alltid tillgänglig för teknisk support, problemlösningar och utbildning.

Protech representeras av ett 30-tal entusiastiska och duktiga medarbetare på kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

3D-skrivare

Våra 3D-skrivare kommer från världsledande Stratasys och MakerBot. Produkterna sträcker sig från de skrivbordsvänliga 3D-skrivarna från MakerBot till professionella 3D-skrivare och produktionssystemen från Stratasys. Vår första Stratasys 3D-skrivare levererades 1994.

CAD/CAM-system

Våra CAD/CAM-system från Autodesk och Missler erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar inom 3D-CAD, -CAM, -verktygskonstruktion och kvalitetskontroll. Vi har även flera nischade produkter i vårt sortiment, till exempel inom reliefdesign och gravyr såväl som tillverkning av elektroder eller plåtdetaljer.