Stratasys trippel-lanserar nya 3D-skrivare

2021-04-27

Stratasys produktsortimentet utökas med tre nya 3D-skrivare för serieproduktion och storskaliga utskrifter. Det här blir den största produktlansering marknaden någonsin sett.

Nyhet - SSYS Manufacturing launch.jpg

Stratasys fortsätter att göra stora avtryck som världsledande leverantör av 3D-skrivare genom att introducera tre nya 3D-skrivare som tillsammans riktar sig mot additiv tillverkning av slutprodukter. De nya skrivarna kommer att påskynda övergången från traditionell tillverkning till additiv produktion för serieproduktion och storskaliga utskrifter.

Produktion i attraktiva material med Origin One

Origin One Full Single Angle.jpgMed det nyligen förvärvade företaget Origin breddar Stratasys sin marknadsnisch med ny utskriftsmetod och 3D-skrivare. Stratasys Origin One är speciellt utvecklad för produktion av slutprodukter i certifierade tredjepartsmaterial. Den nya 3D-skrivaren använder den egenutvecklade P3-tekniken och en ny programvara för att producera delar i flera olika starkt efterfrågade material. Stratasys Origin® One erbjuder branschledande noggrannhet av detaljer med fantastisk ytfinish och hög repeterbarhet som mäter sig väl med formsprutade detaljer.  

P3-tekniken i kombination med hårdvarufunktioner har gjort det möjligt för Stratasys att optimera praktiskt taget alla aspekter av systemet i den nya versionen av produkten för att ytterligare förbättra tillförlitlighet och prestanda. Origin One passar fordons-, konsumentvaru-, medicin-, tand- och verktygsapplikationer.

H350 blir den första pulverbaserad 3D-skrivare från Stratasys

Protech kan nu avslöja den första 3D-skrivaren i Stratasys nya produktionsplattform, Stratasys H350. 3D-skrivaren är baserad på den nya SAF-tekniken, vilket är en pulverbaserad utskriftsmetod. SAF (Selective Absorption Fusion) erbjuder låga driftskostnader, hög noggrannhet och repeterbarhet för serieproduktion av slutprodukter till fordonsindustrin, konsumtionsvaror, elektronik och industriell utrustning.

H350 är utformad för företag och industrier som önskar en pålitlig serieproduktion av slutprodukter till en konkurrenskraftig kostnad per del, samt fullständig kontroll för produktion av tusentals delar.

Nya F770 FDM 3D-skrivare för riktigt stora utskrifter

F770 Two People with Printed Part LITEN.jpgDet tredje nya systemet från Stratasys är F770, en 3D-skrivare som bygger på Stratasys välkända FDM-teknik som kännetecknas av hög repeterbarhet och pålitlighet. F770 har en generös byggvolym och är idealisk för stora delar då den har den största helt uppvärmda byggkammaren på marknaden. 3D-skrivaren levereras med den kraftfulla programvaran GrabCAD Print som säkerställer effektiva utskriftsprocesser. Stratasys lösningsbara stödmaterial förenklar efterarbetet av utskrifter med komplexa geometrier och ihåliga utrymmen. F770 är utformat för prototyper, jiggar och fixturer och verktyg.

Stratasys Partner logo.jpg


Kontakta säljare

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Direkt: 033-44 24 44
Boka ett möte direkt med Daniel här.


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter