3D-printade jiggar och fixturer

Minska kostnaderna, förbättra säkerheten och öka effektiviteten genom att 3D-printa jiggar och fixturer.

Upptäck fördelarna med additiv tillverkning på fabriksgolvet och förbered dig på att möta efterfrågan som aldrig förr. Skapa jiggar och fixturer snabbare och till en lägre kostnad än traditionella tillverkningsmetoder, utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

 • 3D-printade-jiggar-och-fixturer.gif

 • Påskynda dina tillverkningsprocesser

  När bekvämlighet och kvalitet möts i tillverkningen talar resultaten för sig själva. Skapa en modern och flexibel verksamhet och 3D-printa verktyg som jiggar och fixturer när behovet uppstår. Samtidigt som både verktyg- och arbetsergonomi kan förbättras.

  Med professionella lösningar inom 3D-printing är det enklare än någonsin att påskynda sina tillverkningsprocesser. 3D-utskrift reducerar ledtider för tillverkning av jiggar och fixturer från veckor till timmar.

  3D-utskrift låter dig iterera snabbare så att du hela tiden kan optimera konstruktionen av ditt verktyg eller monteringsfixtur. Undvik dessutom produktionsförseningar när befintliga verktyg går sönder genom att snabbt skriva ut nya på begäran.

 • Jiggar och fixturer.jpg

 • Fixture Oreck (in use) 400x303px.png

 • Material för ergonomiska verktyg

  Stratasys utvecklar ständigt nya högpresterande material speciellt anpassade för industrin. Med ett brett utbud av material kan användaren välja precis det material som yppar sig bäst till den tänkta applikationen.

  3D-printade verktyg blir både lättare och starkare, vilket gör dem enklare att lyfta och manövrera för operatörerna som jobbar på verkstadsgolvet. Skräddarsy verktyg efter individuell operatör och variera materialegenskaperna så att dem passar ändamålet.

  Oavsett om dina verktygsbehov är stora eller små, enkla eller komplexa, gör Stratasys lösningar processen enkel, pålitlig och kostnadseffektiv.

  Ladda ner Jigs and Fixtures Buyer’s Guide och läs mer om 3D-print inom jiggar och fixturer.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  Protech Stratasys Partner.png


 • Tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare

  När du investerar i en Stratasys 3D-skrivare från Protech får du inte bara en professionell 3D-skrivare. Du får också tillgång till vårt exklusiva helhetskoncept som hjälper dig att optimera användandet av din 3D-skrivare. Det ska vara tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare. Hör av dig till Protech så berättar vi mer.

  Daniel Risberg
  E-post: daniel.risberg@protech.se
  Telefon: 073 806 14 93

  Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png