Använd 3D-print inom konsumentprodukter

3D-printa professionella konceptmodeller och prototyper som ser ut, känns och fungerar som din slutprodukt.

Additiv tillverkning inom design och utveckling av konsumentprodukter erbjuder den ultimata designfriheten. Skriv ut verklighetstrogna konceptmodeller och prototyper med flera olika materialegenskaper, komplexa geometrier med hålrum och rörliga delar.

 • Konsumentprodukter-med-Stratasys.gif

 • Ta kontroll över din prototyptillverkning

  Det finns många fördelar med att använda 3D-print inom design och produktutveckling av konsumentprodukter. Ta kontroll över din prototyptillverkning och gå från CAD-design till funktionella prototyper på timmar. Skriv ut så många iterationer du behöver av en design, och utforska prototyperna för att nå det perfekta slutresultatet.

    Hitta produktförbättringar med snabba prototyprevideringar.
    Testa dina prototyper, upptäck och åtgärda konstruktionsfel i ett tidigt skede.
    Presentera verklighetstrogna produkter och få bättre feedback från dina kunder.
    Få ut dina produkter snabbare på marknaden jämfört med dina konkurrenter.

  Ladda ner e-boken A Revulution in Design - How 3D Printing Helps Build Better Products Faster, och få inspiration till hur du kan förändra sin designprocess.

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech.jpg

 • Textilies.gif

 • Prototyper med verklighetstrogna detaljer

  Stratasys erbjuder lösningar som låter konstruktörer och produktdesigners skriva ut prototyper med släta ytor, verklighetstrogna texturer som till exempel läder och trä, samt komplexa geometrier med hålrum och rörliga delar.

  Dagens 3D-skrivarteknik låter dig kombinera flera olika egenskaper i en och samma utskrift, från böjbara och styva detaljer, till transparens och tusentals färgnyanser.

  Med Stratasys programvara GrabCAD Print™ är integrerad med Pantone Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör att brukaren kan hitta korrekta PMS-koder med ett enda knapptryck i GrabCAD Print, och skriva ut i exakta PMS-färger som garanterar tillförlitliga och realistiska prototyper i alla steg.

 • J35™ Pro

  Stratasys J35 Pro är en helt ny 3D-skrivare till en mycket låg investeringskostnad. Skapa konceptmodeller i full gråskala med h&ou...

 • J55™ Prime

  J55 Prime är en mycket användarvänlig lösning när det kommer till att skapa konceptmodeller i fullfärg, hög kval...

 • J8-serien

  J8-serien är en ny generation 3D-skrivare som skapar realistiska utskrifter i fullfärg, detaljerade texturer samt kombinerar olika materi...

 • GrabCAD Print™

  En molnbaserad programvara för full kontroll över dina 3D-utskrifter. Spara värdefull tid och resurser genom smidigare arbetsflö...


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  Protech Stratasys Partner.png


 • Tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare

  När du investerar i en Stratasys 3D-skrivare från Protech får du inte bara en professionell 3D-skrivare. Du får också tillgång till vårt exklusiva helhetskoncept som hjälper dig att optimera användandet av din 3D-skrivare. Det ska vara tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare. Hör av dig till Protech så berättar vi mer.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44

  Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png