3D-teknik inom dentalindustrin

Förbättra patientupplevelsen och din verksamhet med 3D-utskriftslösningar för digital tandvård.

Korta ned ledtider och producera mer exakta, bekväma och effektiva tandregleringsmodeller. Komplettera din verksamhet med en egen 3D-produktion för ett sömlöst digitalt arbetsflöde. Dentala 3D-utskrifter möjliggör bättre kommunikation mellan laboratoriet, kliniken och patienten.

 • Dental 3d skrivare stratasys protech.jpg

 • Få full kontroll på dina tillverkningsprocesser

  Additiv tillverkning gör det möjligt för tandtekniker att skriva ut bland annat kirurgiska detaljer, tandregleringar, implantat- och kronmodeller, i ett och samma utskriftsjobb. Traditionella tillverkningsprocesser där till exempel gjutning och gipsmodeller förekommer är både tids- och arbetskrävande. Med 3D-utskrift minskar arbetskraft och kostnad per del, samtidigt som tillverkning av pålitliga modeller ökar.

  Protech erbjuder 3D-skrivarelösningar och programvara för att säkerställa exakta och repeterbara resultat som ger perfekt passform på kortare tid.

 • Dental LabTechs 600px.jpg

 • J5 DentaJet - Stratasys J720 11 white background 600px.jpg

 • Verklighetstrogna applikationer i fullfärg och multimaterial

  Förbättra patientspecifika modeller med 3D-utskrifter i fullfärg och multimaterial för bästa tänkbara realism. Vår leverantör Stratasys har utvecklat lösningar och material som gör att 3D-utskrifter efterliknar tandköttets struktur och färg. Med multimaterialval kan man enkelt anpassa utskrifterna efter önskad mjukhetsgrad eller styvhet. 3D-utskrifter ökar också designfriheten och riktigt komplexa detaljer kan skrivas ut utan problem. I materialutbudet finns certifierade material för applikationer som ska ha längre kontakt med hud, slemhinnor, vävnad och ben.

 • Full Denture 2 Dental_600px.jpg


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  Boka ett digitalt möte direkt med Daniel här.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  protech-stratasys-platinum-partner.png