En säker 3D-skrivare blir säkrare

2021-06-09

MakerBot Clean Air System är ett nytt luftrenarsystem till Method-serien som renar luften med mycket stor effektivitet. Systemet är en kompletterande utrustning till 3D-skrivare placerad i mindre utrymmen.

CleanAir-PDP-Hero-Square-2.pngMakerBot släpper ett luftrenarsystem som monteras på 3D-skrivare i Method-serien. Clean Air™ System är utvecklat för att skapa en säkrare arbetsmiljö i mindre utrymmen med begränsad ventilation eller luftcirkulation, samt utrymmen där flera 3D-skrivare arbetar samtidigt. Användare som skriver med tredjepartsmaterial rekommenderas att komplettera sin Method-skrivare med ett Clean Air System.

Bättre filter jämfört med konkurrenterna

Method Clean Air System använder ett HEPA-filter som filtrerar bort partiklar så små som tre mikroner med mycket stor effektivitet. Jämfört med liknande produkter på marknaden är de flesta utrustade med EPA-filter som inte alls fångar upp samma mängd partiklar som ett HEPA-filter.

HEPA-filter byts enkelt utan några verktyg efter ett år eller 1000 utskriftstimmar. När det är dags att byta filter meddelas du om detta på 3D-skrivarens pekskärm.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngKontakta en säljare

Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Direkt: 033-44 24 44
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.